Bröllopsfotograf Anette Bruzan

Telling stories

of life and love

Anette Bruzan är en prisbelönt fotograf som arbetar heltid som bröllopsfotograf i Stockholm. Hennes stora passion för ljuset, naturen och bröllop syns tydligt i alla hennes bilder. Anette har en förmåga att få människor i hennes omgivning att känna sig avslappnade och bekväma vilket resulterar i mer naturliga och personliga bilder som samtidigt fångar nuet. Anette har öga för detaljer och har med sin långa erfarenhet av bröllop en förståelse för vad brudpar inte vill gå miste om att föreviga på sin stora dag.

Det jag älskar allra mest med att jobba med bröllop är alla härliga människorna jag möter, stämningen, skratt och tårar. En bröllopsdag är fullt av vackra ögonblick. Jag har utan tvekan världens bästa jobb som varje år får ta del av alla nya möten och alla fantastiska bröllop i Stadshuset. Inget bröllop är för stort eller för litet.

Ser fram emot att höra av er! //Anette

Senaste i Stadshuset

Anette är otroligt duktig och en fantastisk person! Vi båda kände oss tillfreds så fort vi träffade henne, det märks att hon har mycket erfarenhet och att hon vet vad hon gör. Vi kan inte tacka Anette nog, hon hade en enorm inverkan på vår dag. Vi kommer för alltid att vara tacksamma för de vackra ögonblicken hon lyckades fånga åt oss!

Kunde inte rekommendera henne tillräckligt! Ulrika & Andrew